Blog ImageJag ar kar! Jag ar foralskad! Manhattan ar min. Antligen en stad dar jag hittar. Sa enkelt med numrerade gator! Som gjort for mig som saknar allt vad lokalsinne heter. Och varfor har ingen talat om for mig att NY ar Art Deco? Jag alskar ju Art Deco. Och vem kunde tro att en same med forflutet pa vidderna kunde alska skyskrapor.

Utstallningen pa plats. Lite nervos infor oppnandet pa tisdag. Intervjuad idag av Sameradion pa NRK. Trevligt o intressant, mitt i Central park. Jag babblade pa, som vanligt.

Nu ska jag ivag o umgas. Slut pa ensamheten pa hotellrummet, som jag verkligen uppskattat. Jag bor i “little Korea”. 32nd st. Sa mkt god mat pa flera take away-stallen. Koper massor till kvallsmat som ocksa racker till frukost. Idag bestod frukosten av blackfisk o maneter. Och att gra nudlar i nystan kan smaka himmelriket. Koreansk kokbok blir nasta inkop.

Tack alla sota manniskor for era inlagg i gastboken. Som om ni var har med mig. Jag kanner er karlek o narvaro.