Blog Image

Idag startar “PF”. Ja, jag fick lara mig det igar att det ar “permanent forum”. Det galler att vara initierad!! Oppningsceremonin kl 11:00. Jag har bergis inte access till sjalva forumet for jag har inte fatt bekraftelse pa att jag ar registrerad. Och varfor inte; ju for att jag inte har svarat pa ett mail fran FN, for ca en manad sedan. Jag har ett tillfalligt pass som racker t.o.m. imorgon och kanske racker det for mig. Jag ar ju ingen politiker och mitt politiska budskap ar ju mer pa det bildliga planet. Dar kom jag undan!

Imorgon oppnar utstallningen (har jag sagt det forut?!) och det kanns ju pirrigt i synnerhet om det forvantas av mig att jag ska saga nagot pa engelska. “Hello my name is Kari and I am same. I am here and I am nervous….” – ar det en bra borjan? Ska intervjuas av UN radio idag ocksa som man sedan kan lyssna pa pa deras hemsida, sa om ni vill hora mig hacka pa broken english sa har ni jordens chans.

Jag borjar kanna mig som en stor flicka nu som klarar sig sjalv. Vandrade hem pa stadens gator inatt utan att vara skraj. Fast kanske lite anda. Tog kort som var suddiga o kameran ar perfekt men kunde kanske inte kompensera for mitt handskak. For att inte tala om de bilder jag tog fran 86:e vaningen pa Empire State building inatt. De ar suddiga men jag har ju ocksa hojdskrack sa vad skulle jag dar att gora.

Nej nu maste kameran laddas liksom telefonen. Samekolten pa och fa sjalen pa plats. Allt tar ju hur lang tid som helst. Jag fotar idag o imorgon. Ska kolla om det finns en antihandskaksfunktion pa kameran for imorgon kommer jag vara urnervos. Idag mera laid back pa PF.